Maak je eigen bezielde en ingewijde drum

Maak je eigen bezielde en ingewijde drum

Maak je eigen bezielde en ingewijde drum 960 625 Daisy Baets
Maak je eigen bezielde en ingewijde drum

Wanneer

13 september 2023 - 14 september 2023    
09:30 - 23:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Puur Daisy
houbaertstraat 39, Tienen, Vlaams Brabant, 3300

Een bezielde drum bouwen is niet zomaar even een drum bouwen. Het is in samenwerking gaan met de ziel van het dier. Een proces aangaan om tot eenheid te komen. Je versmelt met je drum. Jouw hartslag en de hartslag van de drum spelen hetzelfde ritme.  Je schept een diepe band met je drum, met de ziel die erin huist. Het is een persoonlijk en afgestemd proces op wat jij wil, wat jij nodig hebt en wie jij bent. Elke drum is authentiek en uniek net zoals het proces dat plaatsvindt.

Doordat ik op maat en op afstemming werk is er geen sprake van bandwerk. Ik hanteer kleine groepen van minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers. 

Ik pas naast rituelen ook technieken toe uit de creatieve therapie, lichaamsgericht werk, energetisch werk en systemisch werk. Dit is ten alle tijden afgestemd op de groep en op de bezielde huiden. Ik werk niet vanuit een andere cultuur of religie maar vanuit mijn eigen Roots. Vanuit de verbinding die ik met de natuur heb laat ik spirit doorheen me werken. Ook jij gaat deze verbinding aan in jezelf. Het ritme van je hart geeft de drum vorm. 

Via somatic dreaming maken we op een diepere laag contact met de bezieling die in alle materialen plaatsvinden. Als kinderen van moeder aarde gaan we met veel eerbied om met alle materialen. Daarnaast initiëren we de drum. Je krijgt handvaten mee naar huis om hier verder mee aan de slag te gaan. Een drum is nooit klaar. Hij gaat mee met jou op pad. Samen op reis doorheen de seizoenen. Niet alleen letterlijk maar ook op een emotionele en energetische laag. Praktisch kan je je drum steeds bijspannen. 

Je drum is een persoonlijk en intiem voorwerp. Het is een vriend een (levens-)partner. Hij wordt door niemand anders dan jij bespeelt en blijft dan ook bij tot in je graf. Je gaat hem koesteren lief hebben en verzorgen als een kind. Ja echt waar!! Misschien kan je dat nu nog niet bevatten. 😉

Een bezielde drumbouw tweedaagse is een groot ritueel waarin meerdere kleinere rituelen plaatsvinden. Een ceremonieel gebeuren. We doen ritueel werk voor elk van de elementen (water, vuur, wind, aarde). Ook gaan we op rituele wijze met het dier (de huid) en de boom (de frame) te werk. Je loopt door de poort om de levensadem te ontvangen. Je sluit een cyclus af en start een nieuwe cyclus als hoeder van een bezielde ingewijde drum. Je gaat naar huis met inzichten en een vernieuwd bewustzijn. Je hebt bovendien een rijke ervaring beleefd die nog lang zal door sudderen. 

Omdat ik de materialen en spirit ten volle wil eren, ook jou energie en mijn energie werk ik met een intakegesprek. Deze vind telefonisch plaats. Zodoende kunnen we afstemmen, samen voelen of het een match is om samen te werken. We hebben het dan ook over de keuze van de huid en het frame het geluid dat daarbij hoort.

Na het intake gesprek krijg je een link toegestuurd waarin je je huid en frame kan kiezen. Dit bevestigd je inschrijving. Na deze officiële inschrijving kan je de wandelmeditatie downloaden. Deze legt de eerste basis van de verbinding ook ga je via deze weg zelf op zoek naar materialen. 

Niet alleen de voorbereiding gebeurt met liefdevolle aandacht ook aan de nazorg besteed ik veel aandacht. Na de Drumbouw heb je levenslange garantie bij normaal gebruik zoals voorgeschreven in de mail die je na afloop krijgt. Doordat we zo in de diepte werken wordt de drum een afspiegeling van je onderbewuste. Zo kan het zijn dat de drum nog eerst iets wil laten zien voor dat hij zich wil verbinden met jou hartslag. De nazorg bevat alle processen die hier aan gelinkt zijn. Deze persoonlijke nazorg vindt plaats online of telefonisch. Na afloop krijg je eveneens een begeleide trance reis toegestuurd die je laat proeven van reizen met de drum. 

De bijdrage van de workshop bestaat uit de kosten voor de begeleiding + de kosten van de materialen + eventuele extra bijdrage. 

Voor de bijdrage van de begeleiding hanteer ik een sliding scale. Zo kan ieder voelen voor zichzelf wat hij/zij kan bijdragen naar eigen kunnen, eigen privéleges en wat het voor jou waard is. De sliding scale is gebaseerd op de tijd en energie die ik erin steek om een Drumbouw te organiseren. Een drumbouw bevat in totaal 6 werkdagen waarvan 2 dagen de eigenlijke workshop is. Ik vertrouw erop dat jij oprecht een inschatting maakt voor jezelf. Alle deelnemers worden gelijkwaardig behandeld ongeacht hun bijdrage. 

Bezielde en ingewijde drumbouw (puurdaisy.com) Hier zie je de link die je krijgt doorgestuurd na onze intake. Zo heb je meteen een idee van de mogelijke bijdrage. Heb je echt geen intake nodig dan kan je meteen ook je materialen kiezen en aankopen.

Ik voorzie ook een optie om bij te dragen aan het Scolarship. Zo steun je mensen die het financieel lastiger hebben. Dit is geheel vrijblijvend. 

Heb je financiële moeilijkheden en wil je een Scolarship aanvragen? Stuur me dan een persoonlijke mail of vermeld dit bij de reacties bij inschrijving. 

Praktisch: 

Dag 1:  start om 9u30 einde om 18

Ik voorzie soep en brood voor de lunch

Een knabbeltje en iets fris voor tussendoor. 

Koffie, thee en water zijn doorlopend aanwezig. 

Dag 2: start om 9u einde max om 23u

Ik voorzie soep en brood voor de lunch

Een knabbeltje en iets fris voor tussendoor. 

Koffie, thee en water zijn doorlopend aanwezig. 

In de avond delen we samen een feestelijke potluck maaltijd.

Het eind uur van dag 2 is afhankelijk van groep tot groep, de persoonlijke processen die plaatsvinden, de dieren die tot ons spreken. 23u is de limiet dikwijls zijn we vroeger klaar. 

Meebrengen: 

– 2 grote handdoeken

– anti-slip handschoenen

– potluck

– materialen die je wilt gebruiken op je drum

– gevonden materialen vanuit de meditatie

Inschrijven: 

Schrijf je in via onderstaande link. Geef in de reacties je gegevens door en de momenten waarop ik je kan contacteren. Vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.