Individuele begeleiding


Basis begeleiding

Het roer van je schip in eigen handen nemen. De weg vervolgen met de wind in de zeilen. Gefocust op het doel in vertrouwen ontplooit de weg zich. Een eerste intake legt een fundament. Het is gedeelde grond creëren waarin onze samenwerking verder ontplooit. Het vraagt engagement en verantwoordelijkheid om te kunnen ontplooien naar je doel.

In een eerste gesprek maken we uitgebreid kennis. We stellen de beoogde doelen fijn. We kijken naar de onderstroom. Er wordt samen een stevig fundament gebouwd om op een veilige manier in verdere begeleiding te gaan.
Nadat er een fundament is opgebouwd kunnen we dieper kijken, voelen, luisteren wat er leeft. In een veilige en vertrouwde bedding zetten we de begeleiding door zolang als dit nodig voelt voor je.


Special Treatments

Je anker uitgooien. In een moeilijke periode even opladen, uitrusten of bijtanken. Losse sessies zijn geen onderdeel van een coaching traject waarin we een met een doel werken. Het kader alsook de uitwisseling en engagement verschilt met de basis.

Belichaamde constellatie

Je hebt een specifieke vraag die je wil opstellen. Naast de wijsheid van het veld aan te spreken, spreken we ook de lichaamswijsheid aan. Je krijgt zo een diepgaande opstelling die meteen zijn integratie kent. Verankert in het lichaam. Dit is een intensieve sessie die 2 tot 3u in beslag kan nemen.

Energy Flow

Energetische healing bron activatie. Kom opnieuw in contact met jouw bron energie. Voel hoe de onvoorwaardelijke liefde van kosmos en aarde samenkomt in je hart. Deze energie is verzachtend en helend voor hart en ziel. Het herinnert je aan je eigen licht en liefde.

Shamanic Pulse

Een sjamanistische healingsessie waarin we via een trancestaat de diepte induiken. Een transformerende sessie die veel proceswerk bevat.

Yoni steam Ritueel

Een Yoni Steam is een stoompot met planten en kruiden die je in dieper contact brengen met je bekkengebied. Je zit boven deze pot en laat de stoom haar werk verrichten. Ik begeleid je met klanken om tot een diepere voeling, zuivering en heling te komen met je bekkengebied. Deze techniek is al eeuwenoud en wordt gebruikt om je vruchtbaarheid te vergroten, menstruatiepijn te verminderen en je voortplantingssysteem preventief gezond te houden. Je mag niet menstrueren of zwanger zijn als je dit ritueel ontvangt.

Een afspraak maken:

Een afspraak maken kan telefonisch op het nummer +32 498 57 46 29. Via mail op puurdaisy@outlook.com. Via de contactpagina op deze website.