Intensief consult

Intensief consult

Je zit muurvast. Alles is op een hoop gekomen. Je weet niet meer welke richting je uit moet. Je hebt nood aan een diepgaand proces dat meteen van alles openbreekt en inzichten geeft. Je bent voldoende omringd en hebt voldoende draagvlak om de integratie van dit consult te dragen. Je kan jezelf reguleren.

Een diepgaand consult zet meteen veel in beweging. We duiken meteen tot de kern. We laten het lichaam in expressie gaan als dit nodig blijkt. Anders dan bij een therapeutische begeleiding is deze begeleiding vurig. Het vraagt ook wat van je. Rust en integratie tijd is aanbevolen nadien. Een intensief consult is geen quick fix maar een intens diepgaand consult dat voor veel beweging zorgt. Dit consult is gericht op proceswerk.

Dit consult kan onderdeel zijn van een therapeutische begeleiding of is afzonderlijk te boeken. Deze begeleiding duurt 3u en wordt voorafgegaan een intake gesprek gehouden.

Een intensief consult kan bestaan uit of een combinatie bevatten van:

Soul retrieval

Soul retrieval is een vorm van ademwerk binnen het sjamanisme dat je herenigt met verloren (ziels-)delen. Door middel van ademwerk kom je in een anders bewustzijn terecht waarin je je verloren zielsdelen kan ontmoeten en terug brengen naar het hier en nu. Elke soul retrieval is anders. Bij de ene persoon is deze heel visueel en ziet hij deze zielsdelen. Bij andere is dit dan weer heel fysiek en reageert het lichaam met emoties, trillen, spasmen,... Een Soul Retrieval kan weken doorwerken en vraagt veel zelfzorg. 

Belichaamde (familie) constellatie

Tijdens een belichaamde (familie) constellatie duiken we door middel van een gerichte vraagstelling je systeem in. We maken interventies via het lichaam. Patronen die je weerhouden je volle potentie te belichamen komen tot het bewustzijn. We werken enkel vanuit het hier en nu zo blijft de magische kracht van het opstellen behouden.

Shamanic pulse

Shamanic pulse is een diepgaande trance healing. Doormiddel van pulserend bewegingen wordt er een trance staat opgewekt. Ik werk in het onderbewuste veld. Met mijn handen scan ik je lichaam en pulseer ik op sjamanistische wijze vastgeslibte emoties los. Oude pijnen van nu en vorige levens kunnen zo tot het bewustzijn komen. De emoties worden losgelaten die je lichaam op diep energetische laag vasthoudt. Shamanic pulse is een sjamanistische heling die nog enkele weken stevig door blijft werken.

Impressie van de ruimte waar begeleidingen plaatsvinden:

Kom in contact – maak een afspraak of stel je vraag: