Lichaamswerk en energetische therapie
Back to top


Wat andere zeggen over Puur Daisy

Na de intensieve begeleiding voel ik hoe ik meer ballast heb kunnen achterlaten. Zelfs mijn omgeving merkt het op dat er “iets” veranderd is. Het was onverwacht een zeer diepgaande emotionele begeleiding.

C - intensieve begeleiding
Een begeleiding bij Daisy is een aanrader! Ik had niet verwacht dat ik zo diep zou kunnen gaan. Daisy straalt vertrouwen en veiligheid uit. Ik vond de begeleiding zo bijzonder. Nog nooit meegemaakt om begeleid te worden op deze manier en ik heb al heel wat begeleidingen ontvangen. Verrassend ook hoe de link met het lichaam gemaakt wordt en hoeveel release er dan kan en mag plaatsvinden.
M - intensieve begeleiding

Het is zo fijn om ergens aan te komen waar ik me niet veroordeeld voel.

K - Therapie

Ik volg al enkele jaren psychologische ondersteuning en therapie. De laatste jaren bleef ik wat op mijn honger zitten. Ik verwierf geen inzichten meer en had het gevoel om rondjes te draaien. Bij Daisy ging ik bij de eerste begeleiding meteen naar huis met inzichten en ook huiswerk. Het geeft me veel vertrouwen in de begeleiding.

Z - Therapie

Na jaren kan ik nog steeds de impact voelen van de diepgaande begeleiding die we namen. Mijn leven veranderde na de begeleiding bij je. Ik nam sindsdien de eerste stap in het proces om aangrijpende gebeurtenissen te verwerken. Ik ben je nog steeds dankbaar voor het diepe werk dat we daar toen samen deden.

H - Energetische therapie en lichaamswerk

Uit pure nieuwsgierigheid en zonder voorkennis van familieopstellingen of systemisch werken heb ik bij Daisy een sessie familieopstellingen geboekt. Daisy begeleid je op een kalme, respectvolle manier door je levensfasen en familiale verhoudingen heen. Door heel gericht vragen te stellen, kom je tot de essentie van de gedragingen binnen je familie en hoe dit je gevormd heeft. De sessie is voor mij een echte eyeopener gebleken en de dagen na de sessie is er ook een grote rust over me heen gekomen. Ik wens iedereen een samenwerking met Daisy toe!

Silvia - Therapie

Samen met Daisy hadden we een healing / sjamanisme sessie gedaan.

Met volste vertrouwen me volledig overgegeven aan de ervaring & het had me diep geraakt en mezelf bevestigd dat het oke is om gevoelig en sterk te zijn.

Haar aanrakingen voelen aan als een moeder hand die je geruststeld en geborgenheid geeft.

Top vrouw

Nicolas - Energetische therapie en lichaamwerk
Back to top


Integraal lichaamswerk en energetische therapie

Ga de relatie met jezelf aan en kom thuis. 

Bijdrage voor deze begeleiding: €70,00 per uur

Bij Integraal lichaamswerk en energetische therapie gaan we tot de kern van wat er zich afspeelt in je leven. Het is namelijk zo dat ons lichaam alle gebeurtenissen opslaat in onze weefsels en in ons energetisch veld. Je kan doorheen de dingen praten maar als we het lichaam vergeten blijven we patronen herhalen. Bij integraal energetisch lichaamswerk gaan we naar de kern en ontwortelen we patronen op fysiek energetisch niveau. Er kan op verschillende lagen energetische en fysiek emotionele release plaatsvinden. In deze begeleiding volgen we de stem en wijsheid van het lichaam.

Maak een afspraak


De bagage van waaruit ik intuïtief werk:

 • Shamanic energy healing
 • Holistic pulsing
 • Energetisch werk
 • Reiki
 • Hands-on Bodywork
 • Energetisch en trauma release
 • Ademwerk
 • Somatisch lichaamswerk
 • Massage met de kleding aan – in lossen kleding met als doel om doorheen de laag van de pantsering te gaan en deze in release te brengen.
 • Myio fasciale release – de 27 zones van angst


Herken jij jezelf in een van onderstaande vragen:

 • Wil jij graag een diepere ontspanning ervaren in je lichaam?
 • Ben je iemand die een ziektebeeld heeft zoals fibro, cvs of andere auto-immuun ziekte?
 • Heb je last van spanningen en stress in je lichaam en zoek je een manier om deze los te laten?
 • Wil je meer aanwezig zijn in het hier en nu?
 • Ben je moe, uitgeput of herstellende en zoek je energetische ondersteuning in je herstel proces?
 • Wil je in een dieper contact in je lichaam zijn?
 • Heb je het verlangen om meer ruimte te willen ervaren in je lichaam?
 • Heb je het gevoel dat je veel verschillende soorten therapie deed maar niet tot de kern komt?

Maak een afspraak of vraag meer info aan:


  !!! Mails komen soms in spam terecht of geraken verloren. Kijk je spambox na. Heb je binnen de week nog geen antwoordt, bel me dan even voor een afspraak of voor meer info !!!

  Back to top


  Overig aanbod

  Therapie
  Ontdek
  Rituelen en Ceremonies
  Ontdek
  Online aanbod
  Ontdek
  Naast mijn basisaanbod kan je bij mij ook terecht voor drumbouw workshops en andere bezielde creaties. Daarnaast heb ik ook een online aanbod en geef ik groepsbegeleidingen en cirkels. Deze vind je terug onder de knop aanbod en in de event kalander. In mijn blog vind je inspirerende teksten gerelateerd aan de thema’s waar ik mee werk en wat eigen ervaringsverhalen. 


  Relevante blogartikelen