Ontspannend consult


Ontspannend consult 

Je gaat doorheen een moeilijkere periode, je hebt wat uitdagingen dat je tegen komt en loopt op reserves. Je bent snel uitgeput. Je bent snel moe. Je ervaart in je lichaam veel pijntjes. Je bent iemand die veel geeft en hebt nood aan ontvangen. Je hebt een ziektebeeld zoals CVS, Fibro, Burn-out, osteoporose,… Je hebt moeite met herstellen en opladen. Je hebt nood om terug dicht bij jezelf te komen.

Bij een ontspannend consult kom je aan in een gedragen, warm en liefdevol bad. Je wordt gedragen door de universele liefde die doorheen je lichaam stroomt. Je lichaam, hart en ziel herinneren zich het zelfhelende vermogen. Deze komt terug op stroom door middel van handoplegging en zachte lichamelijke interventies. Na een ontspannend consult voelt je lichaam zacht aan. Je kijkt met mededogen naar jezelf en de wereld rondom je.

Dit consult kan onderdeel zijn van een therapeutische begeleiding of is afzonderlijk te boeken. Deze begeleiding duurt 45 min tot 1u30.

Een ontspannend consult is intuïtief afgestemd op jou. Ik maak gebruik van energetisch werk, zachte lichaamsgerichte interventies, elemental bodywork, reiki, holistic pulsing, klank heling,… Ik luister wat jij wil en nodig hebt en respecteer daarbij ook wat je niet wilt. Bij een ontspannend consult kom je thuis bij jezelf en draait het voornamelijk om harmoniseren.

Een ontspannend consult kan bestaan uit of een combinatie bevatten van:

Holistic pulsing

Op een zachte manier maken we ritmische bewegingen met je lichaam zonder forceren. Ik volg je lichaam, je lichaam volgt mij niet. Door het zachte wiegen kom er meer ruimte vrij in je lichaam. Je kan je diep ontspannen voelen, meer in contact met je zelf en met je lichaamsbewustzijn. De ritmische bewegingen hebben daarbij een helende werking op je zenuwstelsel. Het ritme en de wiegende bewegingen, de zachte aanrakingen (deze met de kleding aan gebeuren) werken regulerend. 

Elemental bodywork

De elementen zijn niet alleen rondom ons aanwezig ook in onszelf. In onze organen, in ons lichaam, in ons energetisch veld en verschillende bewustzijnslagen. Elemental bodywork combineert energetisch werk met lichaamswerk op een zachte manier om meer balans te krijgen in jezelf. Via handoplegging en interventies op het lichaam met de kleding aan zorgen we voor rust en balans tussen de elementen. Als er balans is komt de heling naar je toe. Een ongelooflijk magisch moment tijdens dit consult. Het kalibreert je terug bij je natuurlijke innerlijke energie stroom.

Energy flow

Energy flow is een diepgaande holistisch energie werk. Het combineert energetisch lichaamswerk met reiki. Energetisch lichaamswerk zijn zachte aanrakingen op het lichaam met de kleding aan. Deze aanrakingen zorgen voor subtiele trillingen in het lichaam. De spanning die wordt vastgehouden kan zacht los gelaten worden. Je lichaam wordt zacht en je komt op een diepere laag thuis in je lichaam, bij jezelf. Het harmoniseert je fysiek - energetische systeem. 

Impressie van de ruimte waar de begeleidingen plaatsvinden:


Kom in contact – maak een afspraak of stel je vraag: