Coaching – de mind als gids

Coaching – De MIND als gids

Vertrekken vanuit een vraagstelling om zo samen op weg te gaan naar het antwoord binnen in jezelf. Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende technieken steeds afgestemd op jou. Focussing, systemische coaching, Traumacoaching, relatiecoaching, Hoogsensitiviteitscoach,…

Ik wil een sessie boeken, Wat nu?

Je kan meteen bellen of mailen voor een afspraak te maken. Indien je wenst doen we telefonisch of via zoom een kort intake – kennismakingsgesprek. Op deze manier wordt meteen het doel van de sessie duidelijk en welke weg we samen willen bewandelen. Na de sessie doe ik steeds een check up, is het proces draagbaar? Ben je omringd? Hoe verloopt de integratie? Ook dit is een kort contact. Wil je nazorg die langer duurt of heb je meer nodig? ook dit kan besproken worden. Samen kijken we welke richting we uitgaan en wat er nodig is op dat moment.

Een eerste sessie duurt dikwijls 1u30, vervolgsessies of enkel energetische sessie (zoals vormen van reiki) duren een 60 min. Voor rituelen en ceremonies word er steeds een prijsofferte gemaakt. De prijzen rondom rituelen en ceremonies worden samen besproken. Indien je financiële moeilijkheden zou ondervinden aarzel dan niet om contact op te nemen. Samen komen we vast tot een oplossing.

Kostprijs van de sessie: 

30 min = 30 eur – 60 min = 60,00 Eur – 75 min = 75 eur – 2 U = 140,00 eur

Als cliënten hebben jullie de mogelijkheid om meer te betalen voor mensen die bijvoorbeeld het financieel minder breed hebben. Deze extra centen gaan de pot in voor deze mensen. Een 10 % van mijn werk is onbetaald. Op deze manier word die extra tijd gefinancierd of bij wijze van uitwisseling voor medemensen die dit nodig hebben en waarvoor het anders niet zou lukken een sessie te boeken.