Ocean Handdrum

Een shaman drum die tegelijk ook een waterdrum is. Deze drum kan je op maar liefst 3 manieren bespelen. Op het vel als een gewone frame drum. Op de kalebas als percussie instrument en als oceandrum. Dit doe je door de drum te wiegen als je hem vast hebt. Hij maakt dan krachtige zeegeluiden. Deze drum is bij uitstek een meditatief instrument en ontzettend veelzijdig. In de kalebas zitten kruiden, zaden, pitten. Elke kalebas, elk vel en elk geluid is dan ook uniek en afgestemd op jou energie. De oceanhandrum is verbonden met de baarmoeder. De kom van de kalebas die het bekken presenteert. Het water die onze innerlijke waters presenteert. De slag van de drum die nieuw leven symboliseert.
OceanPureDrum

Een shaman drum die tegelijk ook een waterdrum is. Deze drum kan je op maar liefst 3 manieren bespelen. Op het vel als een gewone frame drum. Op de kalebas als percussie instrument en als oceandrum. Dit doe je door de drum te wiegen als je hem vast hebt. Hij maakt dan krachtige zeegeluiden. Deze drum is bij uitstek een meditatief instrument en ontzettend veelzijdig. In de kalebas zitten kruiden, zaden, pitten. Elke kalebas, elk vel en elk geluid is dan ook uniek en afgestemd op jou energie.

De oceanhandrum is verbonden met de baarmoeder. De kom van de kalebas die het bekken presenteert. Het water die onze innerlijke waters presenteert. De slag van de drum die nieuw leven symboliseert.