Sjamanistisch consult – Spirit als onze gids

Sjamanistisch Consult – SPIRIT als onze gids

Samen kijken we op afgestemdheid met het grotere, dat wat ons overstijgt wat jij nu nodig hebt. Wat je ziel verlangt. Het kan gaan om een sjamanistische heling, een ontmoeting met je krachtdieren, een reading of een healing op afstemming en afstand. Een ritueel om een nieuw begin of einde te markeren. Een ceremonie om diepgaand te werk te gaan of om een dag vorm te geven. Zoals een doop,trouw,geboorte of overlijden. Ook een soundhealing behoort tot één van de mogelijkheden. Mijn lichaam word het kanaal waarin om jou proces optimaal te ondersteunen. Ik werk als een trance medium die energieën en spirit laat transmutateren naar het hier en nu. Zo treden we in verbinding met het grotere vanuit ONZE Kwetsbaarheid.

Ik wil een sessie boeken, wat nu?

Je kan meteen bellen of mailen voor een afspraak te maken. Indien je wenst doen we telefonisch of via zoom een kort intake – kennismakingsgesprek. Op deze manier wordt meteen het doel van de sessie duidelijk en welke weg we samen willen bewandelen. Na de sessie doe ik steeds een check up, is het proces draagbaar? Ben je omringd? Hoe verloopt de integratie? Ook dit is een kort contact. Wil je nazorg die langer duurt of heb je meer nodig? ook dit kan besproken worden. Samen kijken we welke richting we uitgaan en wat er nodig is op dat moment.

Een eerste sessie duurt dikwijls 1u30, vervolgsessies of enkel energetische sessie (zoals vormen van reiki) duren een 60 min. Voor rituelen en ceremonies word er steeds een prijsofferte gemaakt. De prijzen rondom rituelen en ceremonies worden samen besproken. Indien je financiële moeilijkheden zou ondervinden aarzel dan niet om contact op te nemen. Samen komen we vast tot een oplossing.

Kostprijs van de sessie: 

30 min = 30 eur – 60 min = 60,00 Eur – 75 min = 75 eur – 2 U = 140,00 eur

Als cliënten hebben jullie de mogelijkheid om meer te betalen voor mensen die bijvoorbeeld het financieel minder breed hebben. Deze extra centen gaan de pot in voor deze mensen. Een 10 % van mijn werk is onbetaald. Op deze manier word die extra tijd gefinancierd of bij wijze van uitwisseling voor medemensen die dit nodig hebben en waarvoor het anders niet zou lukken een sessie te boeken.