Rituelen

Sterren aan de hemel die schitteren aan de donkere hemel. Soms zien we niets meer maar toch is er dat licht in het donker. Het zijn herinneringen van hoop en verbinding op onze koers die we varen. Een ritueel is geen therapie, toch heeft het een therapeutische werking zonder dat dit het doel is.

Een Yoni Steam is een stoompot met planten en kruiden die je in dieper contact brengen met je bekkengebied. Je zit boven deze pot en laat de stoom haar werk verrichten. Ik begeleid je met klanken om tot een diepere voeling, zuivering en heling te komen met je bekkengebied. Deze techniek is al eeuwenoud en wordt gebruikt om je vruchtbaarheid te vergroten, menstruatiepijn te verminderen en je voortplantingssysteem preventief gezond te houden. Je mag niet menstrueren of zwanger zijn als je dit ritueel ontvangt.
Een ritueel kan erg betekenisvol zijn tijdens een transitie periode in je leven. Tijdens een ritueel creëren we een ruimte van gedragenheid waarin kwetsbaarheid vanzelfsprekend is. In co-creatie stellen we het ritueel op afgestemd op je noden en behoeften. Het kan een (aangrijpende) gebeurtenis markeren in je leven. Het kan ingezet worden om te vieren, rouwen, los te laten, te bekrachtigen,… Het schept ruimte, heling en bewustzijn tevens kom je in contact met dat wat groter is dan onze eigen ik.
Corporate Rituals is een internationaal netwerk van organisatiecoaches en bedrijfsconsultants die op de werkvloer of in de gemeenschap rituelen vormgeven. Corporate Rituals helpt organisaties en gemeenschappen via rituelen te vieren, verbinden, veranderen en verwerken. Onze rituelen helpen leiders te inspireren, beweging te creëren en ideeën tot leven te wekken. We helpen teams en communities belangrijke overgangsmomenten markeren en moeilijke gebeurtenissen verwerken. We zorgen voor meer verbinding en voor meer betekenisgeving in organisaties.