Rituelen

Rituelen en ceremonies

Sterren aan de hemel die schitteren aan de donkere hemel. Soms zien we niets meer maar toch is er dat licht in het donker. Het zijn herinneringen van hoop en verbinding op onze koers die we varen. Een ritueel is geen therapie, toch heeft het een therapeutische werking zonder dat dit het doel is.

Je hebt en aangrijpende gebeurtenis te verwerken of iets te vieren. Je zit in een overgangsfase in je leven en hebt nood deze kracht, herkenning te geven. Je wilt een sacrale ruimte maken voor dat wat zich afspeelt in een veilig en transformerend veld. Je hebt nood aan een diepe cleansing. Je sluit een relatie, een job, een huis af en wilt dit op een zuivere manier doen zodoende er geen “rest-energie” achterblijft bij jezelf of bij de ander.

Rituelen zijn een onderdeel van mens zijn. Door in een ritueel te stappen open je een heilige ruimte. Deze ruimte maakt dat we intappen op een breder en dieper bewustzijn in onszelf. We werken samen met de elementen en natuurwijsheden om tot een in ritueel in co creatie te komen. Een ritueel is een diepgaande helende ervaring. Vanuit het onzichtbare kan het veel in beweging brengen. Een ritueel is levensbevestigend of herinnert ons hieraan.

Een ritueel kan onderdeel van een therapeutische begeleiding zijn of is afzonderlijk te boeken. Bijdragen en tijd hangen af van de vraag. Een ritueel wordt persoonlijk afgestemd op wat jij verlangt en nodig hebt, ook in tijd en bijdrage.

Kom in contact – maak een afspraak of stel je vraag: