Testimonials

Na de intensieve begeleiding voel ik hoe ik meer ballast heb kunnen achterlaten. Zelfs mijn omgeving merkt het op dat er “iets” veranderd is. Het was onverwacht een zeer diepgaande emotionele begeleiding.

C - intensieve begeleiding
Een begeleiding bij Daisy is een aanrader! Ik had niet verwacht dat ik zo diep zou kunnen gaan. Daisy straalt vertrouwen en veiligheid uit. Ik vond de begeleiding zo bijzonder. Nog nooit meegemaakt om begeleid te worden op deze manier en ik heb al heel wat begeleidingen ontvangen. Verrassend ook hoe de link met het lichaam gemaakt wordt en hoeveel release er dan kan en mag plaatsvinden.
M - intensieve begeleiding

Het is zo fijn om ergens aan te komen waar ik me niet veroordeeld voel.

K - Therapie

Ik volg al enkele jaren psychologische ondersteuning en therapie. De laatste jaren bleef ik wat op mijn honger zitten. Ik verwierf geen inzichten meer en had het gevoel om rondjes te draaien. Bij Daisy ging ik bij de eerste begeleiding meteen naar huis met inzichten en ook huiswerk. Het geeft me veel vertrouwen in de begeleiding.

Z - Therapie

Ik kan het niet geloven dat ik na afloop van een begeleiding bij Daisy geen insuline meer nodig had. Ik lijd al jaren aan suikerziekte en deze blijft zeer onstabiel. Na afloop heb ik 3 dagen een stabiele suikerspiegel gehad. Als bij wonder was ook het oorsuizen verdwenen. Dat was een bijzonder gevoel om dit te ervaren. Ik voelde zoveel rust. Er gebeuren daar echt wonderen bij Daisy op de mat.

F - Energetische therapie en lichaamswerk

Na jaren kan ik nog steeds de impact voelen van de diepgaande begeleiding die we namen. Mijn leven veranderde na de begeleiding bij je. Ik nam sindsdien de eerste stap in het proces om aangrijpende gebeurtenissen te verwerken. Ik ben je nog steeds dankbaar voor het diepe werk dat we daar toen samen deden.

H - Energetische therapie en lichaamswerk

Een verlangen en nieuwsgierigheid in mijn proces, was een ervaring met Heilige ceremonies. Door een slechte ervaring met jaren geleden, zocht ik nu voor een zachte en ondersteunende begeleiding in ceremonie. Bij het plannen van onze dag, gaf ze me al heel wat informatie hoe ik me best voorbereidde op de ceremonie, zuiver zijn lichaam en mentaal, een intentie plaatsen, om me volledig te kunnen overgeven. De dag startte s’ochtends vroeg, delen aan de start was hier niet nodig, we wilden meteen duiken bij het ochtendgloren. De ervaring werd heel persoonlijk, de stadia die ik mocht doorlopen doorheen de
ervaring, hebben me heel erg veel gebracht, ik krijg er nog steeds kippenvel van als ik terugdenk aan de reis die ik mocht maken. Daisy bracht me op de juiste momenten wat ik nodig had, een extra deken om me in te wikkelen, rapé om te zakken, heerlijk fruit, cacao. Maar nog meer in haar energie, haar zachtheid en warmte als troost bij mijn verdriet; haar hevigheid en diepe kracht om die kracht in mezelf naar buiten te lokken. We huilden, we lachten, we dansten, we drumden, een dag en ervaring die ik in mijn hart draag. Dankjewel Daisy

Nele - Heilige ceremonie

De dag dat we samen aan de drum werkten was een heerlijke tijd! Dankzij het kunnen delen, in woorden, verhalen maar ook in emoties; Daisy voelde goed aan wat ik nodig had en haalde het in mij naar boven om een instrument te maken dat bij mij hoort. Dankzij haar kunde en handigheid, en dit aan mij kunnen ‘aanleren’ werd ‘Juicy’ geboren, een trom naar mijn hart, gevuld met zorgvuldig, energetisch uitgekozen kruiden, en alle zorg voor het geitenvelletje. Dankzij dit proces aan te mogen gaan, is deze drum voor mij zoveel meer dan een instrument. Hij brengt me thuis.

Nele - Bezielde drumbouw

Daisy is een zeer kundig en ervaren drumbouwer. Niet enkel de technische aspecten beheerst ze volledig, ook het spiritueel proces, wat het bouwen van een drum werkelijk is, begeleidt ze liefdevol en respectvol met haar sensitieve wijsheid. De band met mijn drum kon geen mooiere start krijgen.

Petra - Drumbouw op afstemming

Uit pure nieuwsgierigheid en zonder voorkennis van familieopstellingen of systemisch werken heb ik bij Daisy een sessie familieopstellingen geboekt. Daisy begeleid je op een kalme, respectvolle manier door je levensfasen en familiale verhoudingen heen. Door heel gericht vragen te stellen, kom je tot de essentie van de gedragingen binnen je familie en hoe dit je gevormd heeft. De sessie is voor mij een echte eyeopener gebleken en de dagen na de sessie is er ook een grote rust over me heen gekomen. Ik wens iedereen een samenwerking met Daisy toe!

Silvia - Therapie

The previous Circle Workshop was an intensive experience in which I rediscovered my natural ability to connect with myself, my body and the physical environment around me. It gave me tremendous joy to rediscover these connections. It also gave me greater confidence in building up connections with the people around me in my everyday life.

However, there are so many facets of connection that I have not explored yet. This is why I look forward to the upcoming thematic circle on boundaries and connection. I highly recommend the circles organised by Simon and Daisy to everyone who seeks deeper connection with oneself and with others.

Constantia - Groepsbegeleiding

Door de thematische cirkel heb ik ontdekt dat ik sympathieker tegenover mezelf en anderen kan zijn.

Eleanor - Cirkelavond

De workshop cirkelwerk in boerderij de Welenhoeck was zalig. We hebben er gemediteerd, gedanst, gelachen, gehuild, geschreeuwd, geknuffeld en zelfs gemassaged. De opdracht die me het meeste is bijgebleven is ‘het zonderondje’ waarbij ieder een aantal herinneringen met een slecht geweten aan een aantal personen in de kring kon opbiechten. Het had me geraakt hoe de meeste mensen het vertrouwen hadden om geheimen te vertellen die best wel gevoelig lagen, mede dankzij het leren aangeven van grenzen bij de vorige oefening. Ook was het fantastisch om te zien hoe de groepsdynamiek veranderde tijdens een oefening waarbij we moesten zeggen waar we een hekel aan hadden: iemand zei “Ik heb een hekel aan mensen die te veel ruimte nemen in de groep”, waarna mensen die zich beklemd voelden in een rijtje recht tegenover de mannen met haantjesgedrag stonden. Dit was erg confronterend maar daarna viel hetzelfde probleem niet meer voor. Dit type workshops is me niet onbekend maar deze was de meest verfrissende, bedankt!

Sacha - Groepsbegeleiding

went to the workshop and ive learned so much about myself and others, i felt safe to connect, experiment and discover. The workshop was also challenging, but thats why i was there..to explore, to confront the uncomfortable and finally to get strength again. I felt the description of the workshop describes very well reality( my reality at least). Thank you again Daisy Baets and Simon Luyts . Good work:)I really recommend it 🙂

Alex - Groepsbegeleiding

Cirkelen, ik had dit nog nooit gedaan en vondt het een ideaal moment om dit eens te door voelen onder de vleugels van Daisy en Simon.

We stapten in het veld samen als groep, niets wetende van enkele deelnemers. Dit werd snel getransformeerd door de veilige bedding die eerst gecreëerd werd. Samen aarden via dans en aanraking, elkaar voelen, elkaar vertrouwen om daarna dieper te zakken en vanuit het hart te delen. Het doet iets met je wanneer de groep volledig daar is om naar jou te luisteren, je te ondersteunen in wat vrij mag stromen. Zo mooi om gezien te worden, zo mooi om de ander te zien. Door hier in vertrouwen aanwezig te zijn, schept het ruimte en voel je je een stuk lichter na een dagje cirkelen. Een cirkel creëert verbinding die zo voelbaar was. Dit wil ik zeker meer gaan doen.

Kathleen - Groepsbegeleiding

Samen met Daisy hadden we een healing / sjamanisme sessie gedaan.

Met volste vertrouwen me volledig overgegeven aan de ervaring & het had me diep geraakt en mezelf bevestigd dat het oke is om gevoelig en sterk te zijn.

Haar aanrakingen voelen aan als een moeder hand die je geruststeld en geborgenheid geeft.

Top vrouw

Nicolas - Energetische therapie en lichaamwerk

Daisy straalt zachtheid, volharding, vertrouwen en liefde uit. Wat Daisy zegt en doet raakt, voedt, geeft vertrouwen. Een helende beleving, een terugvinden. Dankbaar.

Mieke - Groepsbegeleiding