Testimonials

Daisy is een zeer kundig en ervaren drumbouwer. Niet enkel de technische aspecten beheerst ze volledig, ook het spiritueel proces, wat het bouwen van een drum werkelijk is, begeleidt ze liefdevol en respectvol met haar sensitieve wijsheid. De band met mijn drum kon geen mooiere start krijgen.

Petra - Drumbouw

Uit pure nieuwsgierigheid en zonder voorkennis van familieopstellingen of systemisch werken heb ik bij Daisy een sessie familieopstellingen geboekt. Daisy begeleid je op een kalme, respectvolle manier door je levensfasen en familiale verhoudingen heen. Door heel gericht vragen te stellen, kom je tot de essentie van de gedragingen binnen je familie en hoe dit je gevormd heeft. De sessie is voor mij een echte eyeopener gebleken en de dagen na de sessie is er ook een grote rust over me heen gekomen. Ik wens iedereen een samenwerking met Daisy toe!

Silvia - individuele opstelling

The previous Circle Workshop was an intensive experience in which I rediscovered my natural ability to connect with myself, my body and the physical environment around me. It gave me tremendous joy to rediscover these connections. It also gave me greater confidence in building up connections with the people around me in my everyday life.

However, there are so many facets of connection that I have not explored yet. This is why I look forward to the upcoming thematic circle on boundaries and connection. I highly recommend the circles organised by Simon and Daisy to everyone who seeks deeper connection with oneself and with others.

Constantia - Cirkelavond

Door de thematische cirkel heb ik ontdekt dat ik sympathieker tegenover mezelf en anderen kan zijn.

Eleanor - Cirkelavond

De workshop cirkelwerk in boerderij de Welenhoeck was zalig. We hebben er gemediteerd, gedanst, gelachen, gehuild, geschreeuwd, geknuffeld en zelfs gemassaged. De opdracht die me het meeste is bijgebleven is ‘het zonderondje’ waarbij ieder een aantal herinneringen met een slecht geweten aan een aantal personen in de kring kon opbiechten. Het had me geraakt hoe de meeste mensen het vertrouwen hadden om geheimen te vertellen die best wel gevoelig lagen, mede dankzij het leren aangeven van grenzen bij de vorige oefening. Ook was het fantastisch om te zien hoe de groepsdynamiek veranderde tijdens een oefening waarbij we moesten zeggen waar we een hekel aan hadden: iemand zei “Ik heb een hekel aan mensen die te veel ruimte nemen in de groep”, waarna mensen die zich beklemd voelden in een rijtje recht tegenover de mannen met haantjesgedrag stonden. Dit was erg confronterend maar daarna viel hetzelfde probleem niet meer voor. Dit type workshops is me niet onbekend maar deze was de meest verfrissende, bedankt!

Sacha - CirkelDag workshop

went to the workshop and ive learned so much about myself and others, i felt safe to connect, experiment and discover. The workshop was also challenging, but thats why i was there..to explore, to confront the uncomfortable and finally to get strength again. I felt the description of the workshop describes very well reality( my reality at least). Thank you again Daisy Baets and Simon Luyts . Good work:)I really recommend it 🙂

Alex - CirkelDag workshop

Cirkelen, ik had dit nog nooit gedaan en vondt het een ideaal moment om dit eens te door voelen onder de vleugels van Daisy en Simon.

We stapten in het veld samen als groep, niets wetende van enkele deelnemers. Dit werd snel getransformeerd door de veilige bedding die eerst gecreëerd werd. Samen aarden via dans en aanraking, elkaar voelen, elkaar vertrouwen om daarna dieper te zakken en vanuit het hart te delen. Het doet iets met je wanneer de groep volledig daar is om naar jou te luisteren, je te ondersteunen in wat vrij mag stromen. Zo mooi om gezien te worden, zo mooi om de ander te zien. Door hier in vertrouwen aanwezig te zijn, schept het ruimte en voel je je een stuk lichter na een dagje cirkelen. Een cirkel creëert verbinding die zo voelbaar was. Dit wil ik zeker meer gaan doen.

Kathleen - CirkelDag workshop

Samen met Daisy hadden we een healing / sjamanisme sessie gedaan.

Met volste vertrouwen me volledig overgegeven aan de ervaring & het had me diep geraakt en mezelf bevestigd dat het oke is om gevoelig en sterk te zijn.

Haar aanrakingen voelen aan als een moeder hand die je geruststeld en geborgenheid geeft.

Top vrouw

Nicolas D uit Gent - Shamanic Pulse individuele Sessie

Daisy straalt zachtheid, volharding, vertrouwen en liefde uit. Wat Daisy zegt en doet raakt, voedt, geeft vertrouwen. Een helende beleving, een terugvinden. Dankbaar.

Mieke D - Groepswerk - Weekend