Therapeutische begeleiding

Therapeutische begeleiding

Het roer van je schip in eigen handen nemen. De weg vervolgen met de wind in de zeilen. Gefocust op het doel in vertrouwen ontplooit de weg zich. Een eerste intake legt een fundament. Het is gedeelde grond creëren waarin onze samenwerking verder ontplooit. Het vraagt engagement en verantwoordelijkheid om te kunnen ontplooien naar je doel.

Je zit met wat, een probleem, een vraag, een verlangen. Je botst tegen dingen aan.in je leven. Je hebt het verlangen om verandering teweeg te brengen in je leven. Je verlangt naar meer rust, meer vrijheid meer verbinding in je leven. Je voelt je onveilig en ervaart veel angst en zoekt handvaten om hier mee om te gaan.

In een therapeutische begeleiding gaan we samen op pad om jou verlangen en je doelen te bereiken. Je krijgt handvaten aangereikt die meteen toepasbaar en relevant zijn in je leven. Je verwerft inzichten in je proces op het emotionele, sociale, lichamelijke en psychische bewustzijn. Je hebt het engagement om je persoonlijk te ontwikkelen. Je bent gedreven om je doelen, je verlangens tot uiting te laten komen. Je bouwt tevens veiligheid en veerkracht in jezelf op.

Ik maak gebruik van methodieken uit de creatieve therapie, uit de somatische therapie, emotioneel en reichiaans lichaamswerk, systemisch werk, heart IQ, … bij de “over mij” pagina kan je meer lezen over wie ik ben.

Een therapeutische begeleiding is een traject dat we samen gaan in de tijdspanne dat je het nodig hebt.

Impressie van de ruimte waar de begeleidingen plaatsvinden:

Neem contact met me op – maak een afspraak of stel je vraag: