Toverwerk


Wat andere zeggen over PuurDaisy

Na de intensieve begeleiding voel ik hoe ik meer ballast heb kunnen achterlaten. Zelfs mijn omgeving merkt het op dat er “iets” veranderd is. Het was onverwacht een zeer diepgaande emotionele begeleiding.

C - intensieve begeleiding
Een begeleiding bij Daisy is een aanrader! Ik had niet verwacht dat ik zo diep zou kunnen gaan. Daisy straalt vertrouwen en veiligheid uit. Ik vond de begeleiding zo bijzonder. Nog nooit meegemaakt om begeleid te worden op deze manier en ik heb al heel wat begeleidingen ontvangen. Verrassend ook hoe de link met het lichaam gemaakt wordt en hoeveel release er dan kan en mag plaatsvinden.
M - intensieve begeleiding

Het is zo fijn om ergens aan te komen waar ik me niet veroordeeld voel.

K - Therapie

Ik volg al enkele jaren psychologische ondersteuning en therapie. De laatste jaren bleef ik wat op mijn honger zitten. Ik verwierf geen inzichten meer en had het gevoel om rondjes te draaien. Bij Daisy ging ik bij de eerste begeleiding meteen naar huis met inzichten en ook huiswerk. Het geeft me veel vertrouwen in de begeleiding.

Z - Therapie

Na jaren kan ik nog steeds de impact voelen van de diepgaande begeleiding die we namen. Mijn leven veranderde na de begeleiding bij je. Ik nam sindsdien de eerste stap in het proces om aangrijpende gebeurtenissen te verwerken. Ik ben je nog steeds dankbaar voor het diepe werk dat we daar toen samen deden.

H - Energetische therapie en lichaamswerk

Een verlangen en nieuwsgierigheid in mijn proces, was een ervaring met Heilige ceremonies. Door een slechte ervaring met jaren geleden, zocht ik nu voor een zachte en ondersteunende begeleiding in ceremonie. Bij het plannen van onze dag, gaf ze me al heel wat informatie hoe ik me best voorbereidde op de ceremonie, zuiver zijn lichaam en mentaal, een intentie plaatsen, om me volledig te kunnen overgeven. De dag startte s’ochtends vroeg, delen aan de start was hier niet nodig, we wilden meteen duiken bij het ochtendgloren. De ervaring werd heel persoonlijk, de stadia die ik mocht doorlopen doorheen de
ervaring, hebben me heel erg veel gebracht, ik krijg er nog steeds kippenvel van als ik terugdenk aan de reis die ik mocht maken. Daisy bracht me op de juiste momenten wat ik nodig had, een extra deken om me in te wikkelen, rapé om te zakken, heerlijk fruit, cacao. Maar nog meer in haar energie, haar zachtheid en warmte als troost bij mijn verdriet; haar hevigheid en diepe kracht om die kracht in mezelf naar buiten te lokken. We huilden, we lachten, we dansten, we drumden, een dag en ervaring die ik in mijn hart draag. Dankjewel Daisy

Nele - Heilige ceremonie

Uit pure nieuwsgierigheid en zonder voorkennis van familieopstellingen of systemisch werken heb ik bij Daisy een sessie familieopstellingen geboekt. Daisy begeleid je op een kalme, respectvolle manier door je levensfasen en familiale verhoudingen heen. Door heel gericht vragen te stellen, kom je tot de essentie van de gedragingen binnen je familie en hoe dit je gevormd heeft. De sessie is voor mij een echte eyeopener gebleken en de dagen na de sessie is er ook een grote rust over me heen gekomen. Ik wens iedereen een samenwerking met Daisy toe!

Silvia - Therapie

Samen met Daisy hadden we een healing / sjamanisme sessie gedaan.

Met volste vertrouwen me volledig overgegeven aan de ervaring & het had me diep geraakt en mezelf bevestigd dat het oke is om gevoelig en sterk te zijn.

Haar aanrakingen voelen aan als een moeder hand die je geruststeld en geborgenheid geeft.

Top vrouw

Nicolas - Energetische therapie en lichaamwerk
Back to top

Toverwerk

Ik ben een heks, healer, tovenaar vanuit mijn wortels tot diep in mijn wortels. Toverwerk hoort nergens bij en zit tegelijk overal in. Alles komt samen in deze begeleiding. Therapie, lichaamswerk, rituelen, mijn trance medium zijn en mijn helende capaciteiten/handen. Het valt moeilijk in woorden te bevatten. Belangrijk is dat je bereid bent om de diepte in te gaan en dat je open staat voor spiritualiteit en het onzichtbare. In toverwerk wordt je herinnerd aan je innerlijke helende bron en herstellen we de verbinding met de Levensvonk. Zie mij als een heks, tovenaar, shamanca waar je heengaat in een grot waar je je medicijn kan gaan halen. Waar je op een diepe laag je genezingsproces aangaat. Alleen woon ik (niet meer/nog niet) in een grot maar kan je op een comfortabele matras plaatsnemen om je te wentelen in deze magie, om je onvoorwaardelijke liefdesstroom in jezelf opnieuw aan te raken en te stromen. Je krijgt hiervan een diepe imprint mee op laag van de ziel. Bovendien gebeuren er tal van energetische overdrachten vanuit de sferen. We gaan tewerk in rituele setting en doen het niet alleen. Spirit, krachtdieren, de elementen, de natuur werkt door me heen om tegemoet te komen aan jou behoefte. Ik hanteer enkel een zuivere connectie met de Levensvonk en het bronbewustzijn. Ik werk niet samen met multidemsionele bewustzijns vormen zoals e.t. en engelen enz. De overdrachten die ontstaan in dit werk is vanuit en met de aarde verbonden, met de natuur, onze eigen natuur. We maken ons daarbij niet afhankelijk van iets wat buiten ons ligt maar herinneren onszelf aan dit bronsbewustzijn en aan onze oorsprong en onschuld. Dat wat binnenin ons ligt. De energie blijft daardoor puur, zuiver, menselijk en oprecht.

Maak een afspraak
Back to top

De bronnen van waaruit ik aftap, de bagage vanwaar uit ik werk: 

 • Taoïsme
 • Keltisch sjamanisme
 • Sjamanisme vanuit mijn eigen wortels – voorouders
 • Heksen in mijn eigen lineage / voorouders
 • Ervaringsdeskundige complex trauma – kans armoede
 • Inner-aarde sfeer en de elementen
 • Geboren met de gave van trance-medium
 • Geboren met de gave tot healer – helende handen
 • Vanuit mijn eigen bronbewustzijn
 • Vanuit mijn eigen levensvonk
 • Vanuit de herinnering aan onschuld
 • Overdracht en leringen vanuit het droombewustzijn en transcendente staten
 • Trance medium – healer – heks

Wannneer weet je of deze begeleiding iets voor jou is? 

Voel je mij, voel je dat je bij mij moet zijn? Maak meteen een afspraak! Ben je bereid om diep te gaan? Sta je open voor spiritualiteit? Heb je op iets specifieks heling nodig? Wil je iets (een ziekte, een partnerrelatie en de daarbij horende energie, fysieke lasten,… )uit je lichaam trekken? Heb je behoefte aan een liefdevolle zachte healing. Voel je je uitgeput, moedeloos? Zoek je zingeving? Verlang je om meer in verbinding te zijn met jezelf, met andere, met dat wat groter is dan ons? Ben je herstellende van een ziekte, burn-out, depressie, auto-immuunziekte? Wil je af van alle energetische, emotionele, fysieke, spirituele, mentale ballast? Kom je “gewoon” toevallig op deze pagina terecht, toeval bestaat niet! Bel me, mail me en laat ons samen kijken wat ik voor je kan betekenen

In toverwerk kunnen we aan de slag met een heleboel thema’s. In deze begeleiding openen we de poort naar het onzichtbare en van het onderbewuste om je welzijn te bevorderen. Je hebt enerzijds het diepe werk dat meteen veel in beweging zet en processen op gang brengt anderzijds heb je ook meer de helende kant waarin je opnieuw in contact komt met je eigen Liefde, Bronbewustzijn en Levensvonk.

Ik splits het toverwerk op in 2 gebieden:

Healing 

Herstel de balans en vind harmonie.

Bijdrage voor deze begeleiding:  €120,00 voor 1u30 

Na een healing ga je helemaal opgeladen, uitgerust en diep verbonden naar huis. We herstellen het contact met je zelfhelende vermogen. Je word herinnerd aan je bronsbewustzijn, levensvonk en de onschuld. Je voelt een stroom van onvoorwaardelijke liefde in je lichaam. Deze stroom kan diep helend zijn voor je lichaam, je geest, je emoties. De nadruk ligt hier niet op dingen los te maken of diep in proces te gaan maar eerder op het herstel van harmonie. Alsnog kan het zijn dat deze begeleiding veel in beweging zet doordat je fysieke, emotionele, spirituele en mentale innerlijke wereld opnieuw in contact komt met de onvoorwaardelijke liefdesstroom.

Proceswork trance healing

Zwem in je eigen diepe wateren. Ontdek de schoonheid van het donker. 

Bijdrage voor deze begeleiding: €95,00 per uur – €250,00 per 3 uur 

In een proceswork trance healing gaan we bewust en met intentie in proces, dingen losmaken, eruit halen, transformeren. We werken met een duidelijk doel en gaan daar loodrecht naartoe. Er wordt veel aangeraakt, doorwerkt en doorvoeld. Deze begeleiding blijft nog een 6 tal weken diep doorwerken. Je maakt contact met je eigen onmetelijke veer-kracht. We maken ruimte vrij in je lichaam op mentaal, spiritueel, fysiek en emotioneel niveau zodat je levensenergie terug vrij kan stromen. Je word herinnerd aan je bronsbewustzijn, levensvonk en de onschuld. Je voelt een stroom van onvoorwaardelijke liefde in je lichaam. Je voelt je lichter en vrijer in jezelf en in wie je bent. Je krijgt de kans om je proces op verschillende aan te gaan en een vernieuwd bewustzijn te cultiveren.

Back to top

Maak een afspraak, stel je vraag, kom in contact:


  !!! Mails komen soms in spam terecht of geraken verloren. Kijk je spambox na. Heb je binnen de week nog geen antwoordt, bel me dan even voor een afspraak of voor meer info !!!