Aanbod

Body - Mind - Spirit

Coaching – de mind als gids

Lichaamswerk – het lichaam als gids

Sjamanistisch consult – Spirit als onze gids

Testimonials

The previous Circle Workshop was an intensive experience in which I rediscovered my natural ability to connect with myself, my body and the physical environment around me. It gave me tremendous joy to rediscover these connections. It also gave me greater confidence in building up connections with the people around me in my everyday life.

However, there are so many facets of connection that I have not explored yet. This is why I look forward to the upcoming thematic circle on boundaries and connection. I highly recommend the circles organised by Simon and Daisy to everyone who seeks deeper connection with oneself and with others.

Constantia - Cirkelavond 2020

Door de thematische cirkel heb ik ontdekt dat ik sympathieker tegenover mezelf en anderen kan zijn.

Eleanor - Cirkelavond 2020

De workshop cirkelwerk in boerderij de Welenhoeck was zalig. We hebben er gemediteerd, gedanst, gelachen, gehuild, geschreeuwd, geknuffeld en zelfs gemassaged. De opdracht die me het meeste is bijgebleven is ‘het zonderondje’ waarbij ieder een aantal herinneringen met een slecht geweten aan een aantal personen in de kring kon opbiechten. Het had me geraakt hoe de meeste mensen het vertrouwen hadden om geheimen te vertellen die best wel gevoelig lagen, mede dankzij het leren aangeven van grenzen bij de vorige oefening. Ook was het fantastisch om te zien hoe de groepsdynamiek veranderde tijdens een oefening waarbij we moesten zeggen waar we een hekel aan hadden: iemand zei “Ik heb een hekel aan mensen die te veel ruimte nemen in de groep”, waarna mensen die zich beklemd voelden in een rijtje recht tegenover de mannen met haantjesgedrag stonden. Dit was erg confronterend maar daarna viel hetzelfde probleem niet meer voor. Dit type workshops is me niet onbekend maar deze was de meest verfrissende, bedankt!

Sacha - CirkelDag workshop - Augustus 2020

went to the workshop and ive learned so much about myself and others, i felt safe to connect, experiment and discover. The workshop was also challenging, but thats why i was there..to explore, to confront the uncomfortable and finally to get strength again. I felt the description of the workshop describes very well reality( my reality at least). Thank you again Daisy Baets and Simon Luyts . Good work:)I really recommend it 🙂

Alex

September 2020 – CirkelDag Workshop

Alex - CirkelDag workshop 2020

Cirkelen, ik had dit nog nooit gedaan en vondt het een ideaal moment om dit eens te door voelen onder de vleugels van Daisy en Simon.

We stapten in het veld samen als groep, niets wetende van enkele deelnemers. Dit werd snel getransformeerd door de veilige bedding die eerst gecreëerd werd. Samen aarden via dans en aanraking, elkaar voelen, elkaar vertrouwen om daarna dieper te zakken en vanuit het hart te delen. Het doet iets met je wanneer de groep volledig daar is om naar jou te luisteren, je te ondersteunen in wat vrij mag stromen. Zo mooi om gezien te worden, zo mooi om de ander te zien. Door hier in vertrouwen aanwezig te zijn, schept het ruimte en voel je je een stuk lichter na een dagje cirkelen. Een cirkel creëert verbinding die zo voelbaar was. Dit wil ik zeker meer gaan doen.

Kathleen - CirkelDag workshop - Augustus 2020

Samen met Daisy hadden we een healing / sjamanisme sessie gedaan.

Met volste vertrouwen me volledig overgegeven aan de ervaring & het had me diep geraakt en mezelf bevestigd dat het oke is om gevoelig en sterk te zijn.

Haar aanrakingen voelen aan als een moeder hand die je geruststeld en geborgenheid geeft.

Top vrouw

Nicolas D uit Gent - Shamanic Pulse Sessie

Daisy straalt zachtheid, volharding, vertrouwen en liefde uit. Wat Daisy zegt en doet raakt, voedt, geeft vertrouwen. Een helende beleving, een terugvinden. Dankbaar.

Mieke D - Groepswerk - Weekend

Toen ik Daisy Baets begin dit jaar mocht ontmoeten, voelde dat meteen als een herkenning, in elkaars zachte en gevoelige zijn. Ik voelde dat deze ontmoeting een belangrijke stap was in mijn proces, waar Daisy als persoon en in haar energiewerk me mee in zou begeleidden.
Het verlangen om mijn eigen drum te maken was er al langer, maar het klopte nog niet waar ik zocht. Mijn beslissing was zeer snel gemaakt toen Daisy me vertelde over haar drums, zeker haar zelf ontworpen oceandrum. Ik kan veel twijfelen over iets, maar als het allemaal voelt kloppen, dan ga ik
er ook volledig voor, in vol vertrouwen.
De dag dat we samen aan de drum werkten was een heerlijke tijd! Dankzij het kunnen delen, in woorden, verhalen maar ook in emoties; Daisy voelde goed aan wat ik nodig had en haalde het in mij naar boven om een instrument te maken dat bij mij hoort. Dankzij haar kunde en handigheid, en
dit aan mij kunnen ‘aanleren’ werd ‘Juicy’ geboren, een trom naar mijn hart, gevuld met zorgvuldig, energetisch uitgekozen kruiden, en alle zorg voor het geitenvelletje. Dankzij dit proces aan te mogen gaan, is deze drum voor mij zoveel meer dan een instrument. Hij brengt me thuis.
Ook een verlangen en nieuwsgierigheid in mijn proces, was een ervaring met plantmedicijn. Door een slechte ervaring met psychedelica jaren geleden, zocht ik nu voor een zachte en ondersteunende begeleiding in ceremonie. Ook hiervoor voelde ik dat ik bij Daisy moest zijn, dat klopte. Bij het
plannen van onze dag, gaf ze me al heel wat informatie hoe ik me best voorbereidde op de ceremonie, zuiver zijn lichaam en mentaal, een intentie plaatsen, om me volledig te kunnen overgeven aan het medicijn.
De dag startte s’ochtends vroeg, delen aan de start was hier niet nodig, we wilden meteen duiken bij het ochtendgloren. De ervaring werd heel persoonlijk, de stadia die ik mocht doorlopen doorheen de
trip, hebben me heel erg veel gebracht, ik krijg er nog steeds kippenvel van als ik terugdenk aan de reis die ik mocht maken. Daisy bracht me op de juiste momenten wat ik nodig had, een extra deken
om me in te wikkelen, rapé om te zakken, heerlijk fruit, cacao. Maar nog meer in haar energie, haar zachtheid en warmte als troost bij mijn verdriet; haar hevigheid en diepe kracht om die kracht in mezelf naar buiten te lokken. We huilden, we lachten, we dansten, we drumden, een dag en ervaring die ik in mijn hart draag. Dankjewel Daisy

Nele R - PlantReis en ocean drumbouw
  • Uit pure nieuwsgierigheid en zonder voorkennis van familieopstellingen of systemisch werken heb ik bij Daisy een sessie familieopstellingen geboekt. Daisy begeleid je op een kalme, respectvolle manier door je levensfasen en familiale verhoudingen heen. Door heel gericht vragen te stellen, kom je tot de essentie van de gedragingen binnen je familie en hoe dit je gevormd heeft. De sessie is voor mij een echte eyeopener gebleken en de dagen na de sessie is er ook een grote rust over me heen gekomen. Ik wens iedereen een samenwerking met Daisy toe!
    Silvia – familieopstelling juli 2022

    • Dankje Silvia. Blij dat het voor jou een eye-opener is en je meer rust heeft gegeven. Familieopstelling hebben echt een onzichtbare kracht.