Een therapeutische begeleiding is een menselijk proces.
Aanbod
We ontmoeten elkaar in kracht en kwetsbaarheid. We luisteren naar je lichaam, je hart, je ziel, de moeilijkheden en de mogelijkheden. In een veilige bedding vertalen we de kwaliteiten van je onderbewuste naar het hier en nu. Jouw psychische gezondheid, emotionele ontwikkeling en je eigen toekomstbeeld staat voorop. Je krijgt handvaten aangereikt om te leren omgaan met de uitdagingen in je leven. Tevens maken we in je lichaam de herinneringen los die zich hebben vastgezet als spanningen en pijn. Zo hoef je niet meer rond te lopen bij al die bagage van het verleden. Ik werk geheel intuïtief. Methodieken worden gecombineerd en afgestemd op jou als mens in een gepersonaliseerd traject of consult op maat.

Therapeutische begeleiding

Je zit met wat, een probleem, een vraag, een verlangen. Je botst tegen dingen aan.in je leven. Je hebt het verlangen om verandering teweeg te brengen in je leven. Je verlangt naar meer rust, meer vrijheid meer verbinding in je leven. Je voelt je onveilig en ervaart veel angst en zoekt handvaten om hier mee om te gaan.

In een therapeutische begeleiding gaan we samen op pad om jou verlangen en je doelen te bereiken. Je krijgt handvaten aangereikt die meteen toepasbaar en relevant zijn in je leven. Je verwerft inzichten in je proces op het emotionele, sociale, lichamelijke en psychische bewustzijn. Je hebt het engagement om je persoonlijk te ontwikkelen. Je bent gedreven om je doelen, je verlangens tot uiting te laten komen. Je bouwt tevens veiligheid en veerkracht in jezelf op.

Een therapeutische begeleiding is een traject dat we samen gaan in de tijdspanne dat je het nodig hebt.

Intensief consult

Je zit muurvast. Alles is op een hoop gekomen. Je weet niet meer welke richting je uit moet. Je hebt nood aan een diepgaand proces dat meteen van alles openbreekt en inzichten geeft. Je bent voldoende omringd en hebt voldoende draagvlak om de integratie van dit consult te dragen. Je kan jezelf reguleren.

Een diepgaand consult zet meteen veel in beweging. We duiken meteen tot de kern. We laten het lichaam in expressie gaan als dit nodig blijkt. Anders dan bij een therapeutische begeleiding is deze begeleiding vurig. Het vraagt ook wat van je. Rust en integratie tijd is aanbevolen nadien. Een intensief consult is geen quick fix maar een intens diepgaand consult dat voor veel beweging zorgt.

Dit consult kan onderdeel zijn van een therapeutische begeleiding of is afzonderlijk te boeken. Deze begeleiding duurt 3u en wordt voorafgegaan een intake gesprek gehouden. Een intensief consult is geen vervanging van therapie of een behandeling bij een bevoegd arts.

Ontspannend consult

Je gaat doorheen een moeilijkere periode, je hebt wat uitdagingen dat je tegen komt en loopt op reserves. Je bent snel uitgeput. Je bent snel moe. Je ervaart in je lichaam veel pijntjes. Je bent iemand die veel geeft en hebt nood aan ontvangen. Je hebt een ziektebeeld zoals CVS, Fibro, Burn-out, osteoporose,… Je hebt moeite met herstellen en opladen. Je hebt nood om terug dicht bij jezelf te komen.

Bij een ontspannend consult kom je aan in een gedragen, warm en liefdevol bad. Je wordt gedragen door de universele liefde die doorheen je lichaam stroomt. Je lichaam, hart en ziel herinneren zich het zelfhelende vermogen. Deze komt terug op stroom door middel van handoplegging en zachte lichamelijke interventies. Na een ontspannend consult voelt je lichaam zacht aan. Je kijkt met mededogen naar jezelf en de wereld rondom je.

Dit consult kan onderdeel zijn van een therapeutische begeleiding of is afzonderlijk te boeken. Deze begeleiding duurt 45 min tot 1u30. Een ontspannend consult is geen vervanging van therapie of van een behandeling bij een bevoegde arts.

Rituelen en ceremonies

Je hebt en aangrijpende gebeurtenis te verwerken of iets te vieren. Je zit in een overgangsfase in je leven en hebt nood deze kracht, herkenning te geven. Je wilt een sacrale ruimte maken voor dat wat zich afspeelt in een veilig en transformerend veld. Je hebt nood aan een diepe cleansing. Je sluit een relatie, een job, een huis af en wilt dit op een zuivere manier doen zodoende er geen “rest-energie” achterblijft bij jezelf of bij de ander.

Rituelen zijn een onderdeel van mens zijn. Door in een ritueel te stappen open je een heilige ruimte. Deze ruimte maakt dat we intappen op een breder en dieper bewustzijn in onszelf. We werken samen met de elementen en natuurwijsheden om tot een in ritueel in co creatie te komen. Een ritueel is een diepgaande helende ervaring. Vanuit het onzichtbare kan het veel in beweging brengen. Een ritueel is levensbevestigend of herinnert ons hieraan.

Een ritueel kan onderdeel van een therapeutische begeleiding zijn of is afzonderlijk te boeken. Bijdragen en tijd hangen af van de vraag. Een ritueel wordt persoonlijk afgestemd op wat jij verlangt en nodig hebt, ook in tijd en bijdrage.

Online Leerplatform

Een online traject heeft als voordeel dat je aangeboden handvaten op eigen tempo kan integreren. Bovendien hoef je je huis niet uit. Je kan alles bekijken, integreren, beoefenen in je eigen veilige ruimte. Heb je een vraag, nood aan verduidelijking of een opmerking dan kan dit binnen de interface in de opleiding of via mail. Content bestaat uit filmpjes, uit opdrachten, tekst en geluidsbestanden. De opleidingen zijn ervaringsgericht. Ook al is het online toch blijven we verbonden. Het contact met mij verloopt online maar is niet virtueel.

Je neemt wat voor jou relevant is. Je blijft toegang behouden tot de opleiding ook als deze vernieuwd wordt of als er content wordt toegevoegd.

Iedereen kan deelnemen aan de cursussen die ik aanbiedt ongeacht je ervaring met het desbetreffende thema tenzij anders aangegeven. De cursussen gaan breed en diep. Je hoeft niet in begeleiding te zijn met me om deel te nemen aan de cursus.

Bezielde creaties

Geplukt vanuit de sferen. Spirit die zich veraard in zijn puurste vorm.
Voel je Verbonden en Ondersteund doorheen deze creaties.

De kracht, de puurheid en kwetsbaarheid die wij als mens in ons dragen is mijn grootste inspiratie. Het is het licht dat vraagt om zichtbaar te worden en te volgen. De creaties die ik maak zijn tools die je kunnen ondersteunen op dit pad. Ze kunnen je kracht en steun geven. Verbonden gemaakt vanuit de sferen, in contact met spirit. Zo zijn de Creaties bezield. Steeds doorheen het hart gemaakt. Dit voel je in hun aanwezigheid en hun diep raken in de materie en je zijn. Hij brengt wat je “nodig” hebt op energetisch niveau. Hij laat je contact maken met de puurheid die aanwezig is in je. De goddelijkheid, jouw innerlijke kracht die mag ontwaken.

Workshops – Events – Cirkels

We boren de kracht aan van de groepswijsheid. Samen het roer nemen. Samen op weg als weerspiegelingen van elkaar. Samen dragen, Samen delen en helen. Ik biedt zowel creatieve workshops aan als therapeutische groepsbegeleiding. 

Impressie van de ruimte waarin begeleidingen plaatsvinden: