We beginnen aan tafel en eindigen in bed ;-).

We beginnen aan tafel en eindigen in bed ;-).

We beginnen aan tafel en eindigen in bed ;-). 2200 1650 Admin.Puur
Ik weet niet waar jij zat maar ik bedoel in een therapeutische setting. We beginnen immers met praten. Aan de “tafel”. In dat praten worden er elementen uit de gesprekstherapie toevoegd, ook komen er elementen uit de creatieve therapie, aan bod. Waar nodig zetten we onze systemische bril op en kijken we naar het gezin van herkomst en je plek hierin. Er wordt veiligheid en vertrouwen opgebouwd niet alleen in de relatie client-therapeut ook in de relatie met jezelf, met je eigen lichaam.
Je oefent meer en meer met het volgen van je lichaam. De subtiele processen gewaarworden. Je oefent in het diep luisteren naar jezelf. Je volgt de natuurlijke expressieve bewegingen. Release van emoties en opgeslagen gebeurtenissen die zich hadden vast gezet in het lichaam vinden dikwijls hier al plaats. We verlaten stilaan de tafel.
Uiteindelijk, als dit nodig is, als jij en dus ook je lichaam een ja zegt eindigen we op het bed of de mat zoals ik het noem. Om diep met het lichaam aan de slag te gaan. Ik werk met kleding aan voor de duidelijkheid. Je lichaam released via de handelingen alle opgeslagen spanningen in je lichaam. Zo hoef je niet meer bij al die bagage in je lichaam rond te lopen en voel je je vrij. Vrij in je lichaam, in wie je bent. Stap voor stap.
Sommige cliënten komen enkel voor therapie, andere voor enkel het “matwerk”. Mat/bed werk: Integraal lichaamswerk en energetische therapie. Andere cliënten starten met therapie om met als doel op te bouwen naar het het werken met het lichaam.
Voel je heel welkom
Ik stap graag met je mee,
In ver-wond-ering.
Liefs Daisy
ontdek mijn aanbod