VERBINDEN OP LAAG VAN DE ZIEL EN HET INTEGREREN VIA BELICHAMING.

VERBINDEN OP LAAG VAN DE ZIEL EN HET INTEGREREN VIA BELICHAMING.

VERBINDEN OP LAAG VAN DE ZIEL EN HET INTEGREREN VIA BELICHAMING. 2200 1466 Admin.Puur

Door diep in mijn lichaam voelend aanwezig te zijn vind de overdracht plaats op de laag van het ziele-lichaam.

De overdracht van de natuur. Alles wat er rondom mij gebeurt voel ik ook in mijn lichaam. In de vorm van sensaties, emoties, koude en warmte, gevoelens, …
Al mijn zintuigen worden aangesproken. Het is de stem van de natuur, van het onzichtbare dat tot me spreekt. Het is een magische kracht. Zelf het kleinste blaadje dat neer dwarrelt brengt een gevoel in me teweeg het communiceert vanuit de stilte. De wind door mijn haren waarvan ik rillingen krijg over heel mijn lichaam. Het geruis in de bomen. De klanken en de frequenties die helend mijn lichaam raken.
Als ik nog dieper in mijn bekken zak, helemaal land in mezelf. In mijn veiligheid. Spreekt een stem tot me. Een stem die zo echt is als een menselijke stem. Vanuit de donkere stilte van mijn eigen midden maakt de natuur contact met me. Alles is bezield. Alles heeft een stem. Ze schenken me overdracht, ondersteuning en wijsheid via mijn lichaam.

De natuur communiceert met me en ik luister. Ik buig diep. Ik word zo stil dat ik mijn eigen water doorheen mijn lichaam hoor stromen, dat ik mijn eigen hart hoor kloppen in mijn borstkas. De natuur, de dieren, de bomen, de planten, de aarde communiceert met me op laag van de ziel. Het is de heks, de tovenaar, de wicca, de sjamaan, de healer, de energiewerker, de wilde vrouw in me die dit kan ontvangen. Het is natuurwijsheid op zijn best. Geen boekjes of kaartjes om van alles op te zoeken maar wel dicht bij jezelf zijn. Pure intuïtie

VERBINDEN OP LAAG VAN DE ZIEL EN HET INTEGREREN VIA BELICHAMING.
De Vlier fluistert me nog snel na bij vertrek. De winter komt, een tijd om stil te staan en te eren van wat is geweest. Herinner je aan al wie je voorging. Laat de fontein stromen en boor je innerlijke bron kracht aan. Kruip in je cocon en laat je dragen door al wie je voor ging.