Emotionele veiligheid in jezelf vinden. Vind houvast in jezelf. Veranker in jezelf
Eerste hulp bij onveiligheid
De EHBO cursus voor de emotionele disbalans, stress, spanning en pijn.


Veranker in het oog van de storm

Herwin je houvast en vertrouwen in jezelf.

Wanneer we emotionele veiligheid in onszelf kunnen voelen, hebben we de vrijheid om authentiek te zijn, te groeien en te ontwikkelen. We kunnen onze emoties erkennen en ermee omgaan zonder oordeel. Dit helpt ons om veerkracht te ontwikkelen en ons aan te passen aan uitdagingen en veranderingen in het leven.

Emotionele veiligheid is zo belangrijk omdat het een basis vormt voor ons welzijn en onze emotionele gezondheid. Het verwijst naar het gevoel van comfort, vertrouwen en stabiliteit dat we ervaren in onze emotionele relaties en in onszelf. Het hebben van emotionele veiligheid stelt ons in staat om onszelf open te stellen, kwetsbaar te zijn en echte verbindingen aan te gaan met anderen.

Weten waar je eigen veiligheid en onveiligheid zich bevindt in je lichaam is essentieel om een gezonde relatie op te bouwen met jezelf en andere. Als je een veilige ruimte wil creëren dien je bewust te zijn van je eigen veiligheid, je triggers en hoe je jezelf kan reguleren. Een veilige bedding creëren waarin je werkelijk ruimte kan houden begint bij de innerlijke emotionele veiligheid en maturiteit. Hoe is jouw relatie met jezelf?

Waar veiligheid is kan je jezelf openen en kan je kwetsbaar zijn. Dat hangt niet (meer) af van je omgeving maar van je eigen veiligheid in jezelf kennen en durven/kunnen handelen daarnaartoe.

IK SCHRIJF ME IN

Eerste hulp bij onveiligheid is een online cursus. Je kan me in de interface vragen stellen deze alleen zichtbaar zijn voor mij. Ondanks dat het online is, is er toch ook ruimte voor persoonlijk contact, om je proces in te brengen, te delen, te communiceren.

De cursus is opgebouwd uit 7 delen. elke les neemt 1 u tot 2 u in beslag, zonder integratietijd. De lessen komen om de 2 dagen vrij. De cursus bevat schrijfopdrachten, lichaamsgerichte oefeningen, meditaties, creatieve opdrachten en expressieve opdrachten. De cursus is opgebouwd uit filmpjes, luister oefeningen en tekst. Hij bevat naast ervaringsgerichte opdrachten ook psycho-educatief materiaal.

De cursus kost slecht €77,00. Je blijft toegang tot de cursus behouden ook als er content bij komt.

We gaan de diepte in bij deze cursus. Daarmee wil ik zeggen dat je tools krijgt, dat je uitgedaagd zal worden en vooral dat je jezelf op een diepere laag gaat leren kennen. Je gaat je lichaam als helend instrument kunnen inzetten in het aangaan van stress en spanning. Je hebt meer bewustzijn op hoe je lichaam beweegt vanuit trauma. Na de cursus weet jij in jezelf de weg naar rust te vinden, je ervaart meer houvast en vertrouwen in jezelf.

De cursus kost slecht €77,00 - Schrijf je in en start vandaag nog!!!


HERVIND JE VEILIGHEID EN BOUW AAN EEN DUURZAME RELATIE MET JEZELF EN ANDERE.

Emotionele veiligheid is zo belangrijk omdat het een basis vormt voor ons welzijn en onze emotionele gezondheid. Het verwijst naar het gevoel van comfort, vertrouwen en stabiliteit dat we ervaren in onze emotionele relaties en in onszelf. Het hebben van emotionele veiligheid stelt ons in staat om onszelf open te stellen, kwetsbaar te zijn en echte verbindingen aan te gaan met anderen. Emotionele veiligheid is van cruciaal belang omdat het mensen in staat stelt om zich kwetsbaar op te stellen, hun gevoelens te uiten en zichzelf te uiten zonder angst voor oordelen, afwijzing of negatieve consequenties.

Schrijf je in voor slechts €77,00
Back to top

Emotionele veiligheid is de basis van innerlijk werk, therapie en rituelen. Waar veiligheid is kan je jezelf openen en kan je kwetsbaar zijn. Dat hangt niet (meer) af van je omgeving maar van je eigen veiligheid in jezelf kennen en durven/kunnen handelen daarnaartoe.

Als je ten diepste zorg draagt voor jezelf en dus ook voor je eigen veiligheid neem je de regie van je leven terug in eigen handen. Je neemt verantwoordelijkheid voor waar jij bent en wat jij nodig hebt en kan daar naar handelen. Je hebt contact met je behoefte en emoties. Je hoeft de omgeving niet meer te scannen op gevaar en je kan makkelijker bij jezelf blijven.

We vergeten soms dat veiligheid onze basis is van waaruit we kunnen ontwikkelen. Dit is zo als kinderen maar zeker ook als volwassenen. Door een stevige basis te hebben ben je veerkrachtig en weerbaar. Door een sterk anker in je lichaam, in je eigen gevoel van veiligheid te hebben kan je het leven ook echt nemen. Je neemt immers verantwoordelijkheid voor je eigen behoeften en verlangens: Je zorgt goed voor jezelf.

😢 Ervaar jij veel angst, depressieve gevoelens, onrust, spanning, voel jij je dikwijls overweldigd?
😢 Kan jij je ja en je nee in je lichaam voelen?
😢 Vind je grenzen aangeven lastig?
😢 Kan je moeilijk in het moment zijn en genieten?
😢 Hangt jou veiligheid af van andere of kan je deze ook in jezelf voelen?

Hoe is de relatie met jezelf? Hoe ervaar jij je lichaam?

🫶 Verlang jij naar meer zachtheid, liefde en zorg voor jezelf?
🫶 Verlang jij naar minder pijn, meer rust en ontspanning?
🫶 Ben je iemand met een trauma verleden en zoek je manieren om deze te overkomen?
🫶 Heb je het verlangen om meer te genieten van het leven?
🫶 Heb je het verlangen om meer aanwezig te zijn in het hier en nu?
🫶 Wil jij meer bewust zijn in je lichaam ervaren?
🫶 Zoek je simpele oefeningen om jezelf te reguleren, ontladen en opladen?
🫶 Ben je nieuwsgierig naar welke trauma responsen zich afspelen bij jouw?

Als we ons emotioneel veilig voelen bij onszelf, kunnen we eerlijk en open naar onszelf kijken, zelfcompassie hebben en onze emoties en behoeften begrijpen.


Emotionele veiligheid cultiveren is ten diepste zorg dragen voor jezelf.

Schrijf je in voor slechts €77,00
Back to top
Herken je jezelf in deze vragen? Dan is de cursus veiligheid hervinden voor jou bestemd!!
De cursus bevat: creatieve opdrachten, psycho-educatie, meditaties, schrijfopdrachten, lichaamsgerichte oefeningen, beeld materiaal en luistermateriaal.

De cursus is opgebouwd in 8 diepgaande begeleidingen die een engagement van je vragen. Je krijgt een 10-tal uren aan content voorgeschoteld. Per les ben je 1uur tot 2 uur bezig. De content is rijkelijk gevuld en erg diepgaand.

Je kan deelnemen aan deze cursus

voor SLECHTS €77,00.

Bouw aan een duurzame relatie met jezelf en kom thuis

Schrijf je vandaag nog in en start meteen!

De reeks bevat 8 diepgaande en waardevolle lessen

Les 1 kennismaking

Les 2 landen in je eigen goedheid en veiligheid

Les 3 triggers en glimmers – veiligheid en gevaar

Les 4 landen in je lichaam

Les 5 je lichaamsbewustzijn vergroten

Les 6 het ontleden van de traumaresponsen

Les 7 consent

Les 8 afsluitende les met bronvermelding, alles wat ik nog gezegd wil hebben enz.

  Back to top


  Schrijf je in via onderstaand formulier:

  Ps: Controleer je mail en ook je spam na inschrijving. Zet de emailadressen uit spam zodat je toegang blijft behouden voor je aangekochte cursus en je op de hoogte blijft van nieuwe content. 


  Ontdek andere cursussen van PuurDaisy: 

  Veiligheid hervinden in jezelf – Eerste hulp bij onveiligheidKrijg een paar basisstappen aangereikt om te leren werken met je innerlijke emotionele veiligheid. We staan stil met de fysieke, cognitieve en spirituele beleving van veiligheid. De cursus bevat eenvoudige oefeningen die meteen tot de kern gaan. De cursus is ervaringsgericht. Elke les vraagt ongeveer een uur van je tijd. Om de oefeningen eigen te maken raad ik je aan om een kwartier per dag vrij te maken. Voor mij zijn deze oefeningen niet iets wat ik moet doen maar eerder een manier van leven geworden. De cursus bestaat uit 8 lessen. Les 1: landen in je eigen veiligheid en goedheid. Les 2: ademhaling. Les 3: triggers en glimmers - Veiligheid en gevaar. Les 4: Lichaamsgerichte oefeningen. Les 5: het lichaamsbewustzijn vergroten. Les 6: Traumarespons ontleden. Les 7: Consent. Les 8: afsluitende les
  Lessen: 10
  €77,00
  Back to top