Shamanic Pulse
Shamanic Pulse
Aanbevolen duur van de sessie is 1u30
€ 50,00
/uur
  • €75/1u30
  • €85/2u
Boek NU!


Shamanic Pulse

Een diepe mystieke ervaring waarin je fysiek energetisch een reis in je onderbewuste maakt. Diep energetisch lichaamsgericht holistisch werk. 

Je begeeft jezelf in een diepe trance die voor inzicht, loslaten en ontwikkeling kan zorgen. De energieën die gechanneld worden trillen in alle zachtheid los wat je niet meer dient. Dit kan gaan om een oud verdriet, een voorouderlijn,… dat zich laat zien of het afsluiten van een thema. Het herstel van de verbinding “zo boven – zo beneden” kan plaatsvinden. Er wordt samengewerkt met de elementen, geuren, rook,masserende bewegingen op het lichaam alsook met klank. Energieën worden ingeblazen, het lichaam wordt (met de kleding aan) zacht losgemasseerd om het toelaten van deze energieën te bevorderen. Samen zorgen al deze facetten voor een spirituele ervaring en een uitdaging voor de mind en ons ego. De weken nadien kan je (grote) spiegels ervaren op je pad. Gedachtepatronen kunnen zowel in als na de sessie opspelen. Spiegels in de vorm van patronen, destructief gedrag en elders dat zich uitvergroten om naar te kijken, om bewustzijn te brengen in dat wat nog verborgen lag. In alle pittigheid van dit gegeven ontdek je steeds weer de kracht die achter elke “pijn” schuil gaat. Dat is wat shamanic pulse doet. Pulserend je Fysiek Energetische lichaam binnen vloeien. Je zelfhelend vermogen activeren. Het herstel met de Bron in jezelf bevorderen. De Pulsaties werken lang door en vragen zelfzorg en aandacht voor je lichaam. Het laat je het mystieke ervaren in de eenvoud die het is. Het ontwaken van je kracht. Voelend in de aanwezigheid met jezelf. Shamanic Pulse sessies zijn elke keer weer uniek en verrassend in dat wat het doet. ik ben slechts een geleider van al wat doorstromen (gechanneld) wil. De kracht die heb jij, ben jij!!! Het is het licht en donker ervaren, het is de traan in de lach, en de lach in de schreeuw, het is een uitnodiging van polariteiten. Vuur en water, mannelijk en vrouwelijk , hechting en onthechting,….

Yin en yang op de stroom er tussen zullen we ons voortbewegen. Dit doorheen de ogen van de Bron, de God die zich in JOU bevindt.

Het ervaren van Onvoorwaardelijke Liefde. De Liefde die IS. Fysiek, Energetisch, Mentaal, Emotioneel,… 

Laat ook jouw kracht ontwaken. Voel je welkom.

Ervaar je veel lichamelijke spanningen? Ervaar je een dis-connectie met de bron, spirit? Wil je graag spirit in je lichaam ervaren? Zit je vast en weet je niet waar te beginnen? Heb je nood aan een diepgaande energetische sessie? voel je stagnatie in je leven? Heb je honger naar het mystieke? Sta je open om doorheen andere ogen te kijken en dieper te voelen van het ongekende? Deins je niet terug van dieptewerk rond bewustzijn in de vorm van trancereizen? Ben je nieuwsgierig naar dit bijzondere werk dat ook jij gewoon bent? Sta je open voor onverklaarbare gebeurtenissen en belevingen? Ben je benieuwd om in te tappen op de bron die onvoorwaardelijke liefde is? Wil je deze onvoorwaardelijke liefde ervaren in  je processen, je lichaam, je geest,…? Sta je open voor het mystieke? ….? Dan is Shamanic Pulse zeker wat voor jou.